Thorslund Glas

UDSKIFTNING AF BRUSEVÆG OG DØR

Når der skal laves en brusedør eller væg er der flere forskellige muligheder,
​det gør sig gældende for både glas, hængsler og u profiler.

Hængsler, u profiler og håndtag kan fås i flere forskellige designs og i rigtig mange forskellige farver så de kan passe ind til resten af badeværelset.

Glas fås i forskellige typer og farver, heriblandt Grå Parasol, Bronze Parasol, og Grøn Parasol. Derudover findes der det matterede glas der ofte også ses i badeværelses vinduer. Der er også muligheder for få klart glas med en ”antikalk” belægning der gør rengøringen af glasset langt nemmere og mindre tidskrævende.


Nanocover både før og efter monteringen af glasset er det muligt at få dem nanobehandlet der også gør det langt nemmere at både holde og gøre dem rene så de står flotte i mange år fremover.

Rensecreme Trænger glas og eller klinker til en grundig rengøring gøres dette bedst med en rensecreme specielt lavet til netop dette formål.

Eksempler på opgaver vi ​har løst

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vedhæft gerne billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 25 73 53 83
​eller skriv en mail til info@tglas.dk

Firmaet ligger i Osager lige uden for lejre på en gård hvor jeg har mit lager / værksted. Udover mit arbejde som glarmester har jeg også erfaring som ”service tømrer”.

Kontakt os

Thorslund Glas

Telefon: 25 73 53 83

E-mail: info@tglas.dk

Osmosevej 10

4320 Lejre

Se rutevejledning

CVR-nummer: 41547901